Privremeno zapošljavanje

Kada stvari gore, a proizvodnja trpi zbog manjka kvalitetnog kadra, zadnje što želite je razmišljati o pravnim i administrativnim koracima pri zapošljavanju. Prepustite to nama. Samo izaberete kandidate, a mi ih ustupimo prema dogovoru. I sve između što trebate; s kandidatima sklapamo Ugovor o radu, prijavljujemo na HZMO, HZZO, osiguravamo, upućujemo na liječnički pregled, sanitarni, vodimo evidenciju, obračunavamo i isplaćujemo plaću… I usput čuvamo vaše vrijeme, novac i energiju.

Outsourcing

Usluga krojena prema željama korisnika. Vi se bavite onime u čemu ste najbolji, za sve ostalo se oslonite na Electus usluge i jednostavno smanjite svoje operativne troškove. Poslovne procese koje nudimo su prodaja i promocija, marketing, post-prodajne aktivnosti, računovodstvo i financije, IT usluge, administracija i upravljanje ljudskim resursima, organizacije ureda, istraživanja, projektiranja, logistika, te ostali pomoćni poslovi kao i organizacija poslovnih putovanja, leasing vozila i slično.

Potraga i selekcija

Hitno tražite radnike? Trebate iskusnog voditelja projekta? Obratite se nama! Pružamo brzu i efikasnu uslugu pronalaska svih profila zaposlenika. Naše specijalističko iskustvo, kvalitetne selekcijske metode, ažurne i bogate baze kandidata te brojni regrutacijski kanali jamci su optimalnih rješenja za potrebe svih naših klijenata. U kratkom ćemo vremenu omogućiti našim korisnicima da završe potragu za idealnim zaposlenikom onda kada nemaju dovoljno resursa, a vjerojatno ni živaca.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Job Quick Search