USLUGA REGRUTACIJE I SELEKCIJE

Usluga regrutacije i selekcije obuhvaća pronalaženje odgovarajućeg profila kandidata za kojim klijent iskaže potrebu od strane educiranih i iskusnih recruitera agencije.
Proces selekcije naravno nije uvijek isti već ovisi o tipu radnog mjesta i dogovoru s klijentom, no tijekom cijelog procesa agencija sudjeluje kao konzultant, dok na kraju procesa o konačnom odabiru kandidata odlučuje klijent tj. budući poslodavaca kandidata.

Iskusni recruteri Electus DGS agencije upoznati su sa stanjem na tržištu rada te znaju prepoznati odgovarajući profil kandidata za različite pozicije, od onih početnih pa sve do srednjeg i visokog menadžmenta.

Profil traženog kandidata i proces selekcije definira se na samom početku u dogovoru s klijentom, kao i detalji o sklapanju ugovora o radu koje nastupa nakon pronalaska kandidata.

Tijekom cijelog selekcijskog procesa za svakog klijenta na raspolaganju je voditelj projekta koji kontinuirano komunicira s klijentom i informira ga o stanju procesa te još bitnije, savjetuje ga tijekom svih daljnjih koraka selekcije.

Prednost korištenja usluge regrutacije i selekcije Electus DGS agencije upravo je naša dugogodišnja interna baza kandidata kao i korištenje raznih drugih baza, alata za oglašavanje te direktnog kontaktiranja odgovarajućih kandidata (headhunting) za sve pozicije. Upravo rad na mnoštvu različitih projekata u područjima raznih industrija osigurali su nam bogato konzultantsko iskustvo kojim možemo pomoći našim klijentima u poboljšanju poslovanja.

Ovisno o dogovoru s klijentom, proces može osim razgovora, uključivati i razna stručna testiranja, provjeru preporuka te različite tipove psihologijskih testiranja.

Ovisno o potrebama radnog mjesta provjeravaju se:

  • opće i specifične intelektualne sposobnosti (verbalne, neverbalne, numeričke, spacijalne)
  • osobine ličnosti
  • komunikacijske i socijalne vještine
  • iskustvo
  • profesionalnost
  • motivacija
  • fleksibilnost
  • drugo

Naš iskusni tim psihologa i recruitera provodi selekciju i garantira kvalitetu odabranih kandidata, a svi koraci selekcijskog procesa dogovaraju se sukladno potrebama i željama klijenata. Također, po potrebi klijenta cjelokupni proces se može provoditi u anonimnosti.

Ako ste u potrazi za uslugom regrutacije i selekcije kandidata i želite čuti više detalja o našim uslugama slobodno nam se obratite.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Registration is currently disabled.

Forgotten Password