Naše tvrtke ELECTUS DGS d.o.o i ELECTUS USLUGE d.o.o. uvele su sustav upravljanja kvalitetom i informacijskom sigurnošću sukladno zahtjevima normi ISO 9001:2015 i ISO 27001:2013. Cilj uvođenja navedenog sustava postizanje je najviše moguće razine kvalitete naših usluga: obračuna plaća, istraživanja tržišta, promocije proizvoda i usluga, poslovnog savjetovanja i edukacija, testiranja i intervjuiranja kandidata, a sve uz istovremenu brigu o informacijskoj sigurnosti.

Ova Politika sastavni je dio naše poslovne politike i strategije razvoja organizacije, a određena je prema jasno postavljenim ciljevima integriranog sustava upravljanja i prilagođena samoj organizaciji.

 

 

ISO 9001 certifikat

ISO 9001 međunarodni je standard za Sustave upravljanja kvalitetom, objavljen od strane ISO (Međunarodne organizacije za standardizaciju) te pruža garanciju da su svi procesi odnosno usluge realizirani prema zahtjevima sustava za upravljanje kvalitetom. Uvođenje ISO 9001 sustava prvenstveno utječe na podizanje pouzdanosti usluge te povećava motivaciju zaposlenika i učinkovitost procesa.

ISO  27001 certifikat

ISO 27001 znači za informacijsku sigurnost isto ono što ISO 9001 znači za kvalitetu – to je standard koji su pisali najbolji svjetski stručnjaci u polju informacijske sigurnosti i svrha mu je pružanje metodologije na koji način uvesti informacijsku sigurnost u neku organizaciju. Prvenstveno pozitivno utječe na smanjivanje rizika vezanog uz informacije važne za organizaciju i to ne nužno samo digitalne informacije.

Kako bismo nastavili održavati i osnaživati te vrijednosti, uz zapošljavanje stručnih i ambicioznih djelatnika, nastojimo trajno ispunjavati potrebe i očekivanja kupaca kroz kvalitetno izvedene usluge, fleksibilnost i poštivanje rokova, uz istovremenu brigu o informacijskoj sigurnosti. Kontinuirano uvodimo inovacije kako bismo podigli efikasnost našeg rada, osiguravamo zaštitu osobnih informacija od svih opasnosti te kroz upravljanje rizicima kontinuirano smanjujemo rizike i poduzimamo kontrolne mjere.

Posebnu brigu pridajemo i uspostavljanju partnerskih odnosa s dobavljačima/kooperantima te poslovanju u skladu sa svim zakonskim propisima. Ponosni smo na trud i vrijeme uloženo u dobivanje navedenih certifikata i vjerujemo da će isti doprinijeti kvaliteti i efikasnosti našeg poslovanja.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Registration is currently disabled.

Forgotten Password