USLUGA OBRAČUNA PLAĆA

Vlasnici poduzeća kojima su glavni prioriteti ušteda vremena i točnost obavljenog posla često outsourcaju obračun plaća. Time im ostaje više vremena za fokus na strateški bitnije zadatke za kompaniju, ne moraju brinuti o novim zakonima i promjenama u obračunu te uvijek mogu biti sigurni da je sve odrađeno prema zadnjim standardima uz maksimalnu brigu o tajnosti i zaštiti podataka.

Neovisno o broju radnika zaposlenih u poduzeću naši će stručnjaci odraditi pravovremen i točan obračun, usklađen s propisima poreza na dohodak i ostalim propisima koji definiraju područje plaća.

Glavne prednosti prepuštanja obračuna plaća trećoj strani su: ušteda vremena, eliminiranje pogrešaka, veća razina sigurnosti i u konačnici – smanjenje troškova.

Kada vlasnici poduzeća znaju što im je točno potrebno i kako im to može biti od pomoći u daljnjem poslovanju bitno je da se upoznaju i s različitim pružateljima usluga te njihovom ponudom. Tako će najlakše definirati točno ono što im je potrebno te učiniti tranziciju iz internog obračuna plaća na vanjskog pružatelja usluge jednostavnom i brzom.

Naše usluge obračuna plaće:

  • Obračun plaća – naknada plaće, mjesečnih bonusa, prijevoza, neoporezivih primitaka, plaće u naravi i slično za radnike s lokacijom rada u Hrvatskoj
  • Priprema datoteke za isplatu plaća
  • Priprema rekapitulacije-temeljnica za interno knjiženje (Ovisno o potrebama klijenta, temeljnice za knjiženje izrađujemo i po mjestu troška)
  • Obrada JOPPD obrasca
  • Prijavu, odjavu i promjenu podataka na HZZO i HZMO
  • Priprema i dostava potvrda za kredite radnika, dostava IP obrazaca po potrebi i slične potvrde
  • Godišnji obračun poreza i prireza

 

U slučaju potrebe za posebnim izvještajima ili uslugama koje nisu navedene, za njih će cijena biti naknadno ugovorena:

  • Kadrovska administracija za sve ili samo dio radnika (podrazumijeva se izrada Ugovora o radu, aneksa ugovora, upis matičnih podataka u interni program klijenta, čuvanje dokumenata i slično)
  • Priprema dokumenata za refundaciju bolovanja, liječničkih pregleda i slično

 

Naša usluga obračuna plaće pokrivena je certifikatima ISO 9001 i 27001 koji omogućuju pružanje navedene usluge na najvišoj mogućoj razini.

ISO 9001 međunarodni je standard za Sustave upravljanja kvalitetom, objavljen od strane ISO (Međunarodne organizacije za standardizaciju) te pruža garanciju da su svi procesi odnosno usluge realizirani prema zahtjevima sustava za upravljanje kvalitetom. Uvođenje ISO 9001 sustava prvenstveno utječe na podizanje pouzdanosti usluge te povećava motivaciju zaposlenika i učinkovitost procesa.

ISO 27001 znači za informacijsku sigurnost isto ono što ISO 9001 znači za kvalitetu – to je standard koji su pisali najbolji svjetski stručnjaci u polju informacijske sigurnosti i svrha mu je pružanje metodologije na koji način uvesti informacijsku sigurnost u neku organizaciju. Prvenstveno pozitivno utječe na smanjivanje rizika vezanog uz informacije važne za organizaciju i to ne nužno samo digitalne informacije.

Ponosni smo što smo jedina agencija za zapošljavanje u Hrvatskoj koja je nositelj ISO 9001 i ISO 27001 certifikata te svojim klijentima i korisnicima možemo ponuditi uistinu profesionalnu i vrhunsku uslugu.

Ako ste u potrazi za uslugom obračuna plaće za svoje radnike i želite čuti više detalja o našim uslugama slobodno nam se obratite.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Registration is currently disabled.

Forgotten Password